16 Eylül 2009 Çarşamba

Küçük İstanbul'un Çocukları Geleceğe Hazırlanıyor


Küçükçekmece Belediyesi, geleceğimiz olan çocuklar için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde birbiri ardına açılan ve sürekli gelişim içinde olan Küçükçekmece Bilgi Evleri yüzlerce çocuğa eğitim desteği veriyor.
Araştırma ve okuma faaliyetleri için zengin kütüphanesi, internet ortamında güncel bilgiye anında ulaşılmasını sağlayan bilgisayar sınıfları, İngilizce kursları, ders etüt programları sosyal aktiviteler için kurulan öğrenci kulüpleri ve eğitimci kadrosu ile Küçük İstanbul’un çocukları geleceğe sağlam adımlarla ilerliyor.
Küçükçekmece Bilgi Evleri bilginin rekabet ortamında dostça sınanması için Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde Bilgi Yarışması düzenlendi.
Cennet, Halkalı, Fatih, İnönü ve Sefaköy Bilgi Evleri arasında düzenlenen yarışmanın galibi dostluk oldu. Büyük özveriyle yarışmaya hazırlanan geleceğin büyükleri soruları hızla yanıtladı. Rekabet düzeyi oldukça yüksek olan yarışmada 1. İnönü Bilgi Evi, 2. Cennet Bilgi Evi, 3. Halkalı Bilgi Evi oldu.

Aziz Yeniay'a Çocuklardan Büyük İlgi

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın yarışmanın yapılacağı alana girmesiyle tüm çocuklar “Aziz Başkan, en büyük başkan bizim başkan” nidaları ile salonu inlettiler. Dereceye girenlere ödüllerini takdim eden Yeniay, “Bir güzelliği paylaştık. Bilgi evlerine gelen çocuklarımızın akranları sokaklarda gezerken, onlar burada eğitim hayatlarında hızla ilerliyorlar. Bu fark okul zili çaldığında ortaya çıkacaktır. Bugün burada olan tüm çocuklarımızın aslında hepsi birinci, ancak rekabet hayatın ve dünyanın her yerinde var. Sizleri yetiştiren ailelerinize, öğretmenlerinize ve bilgi evi çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder