22 Ekim 2009 Perşembe

Gıda İşyerlerinde Hijyen Eğitimi” sertifikaları verildi

İ.B.B. Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Küçükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen‘Gıda İşyerlerinde Hijyen Eğitimi” sertifika töreni Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde çok sayıda Küçükçekmeceli esnafın katılımıyla gerçekleşti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Taşkın, İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Teknolojisi Program Başkanı Prof. Dr. Candan Varlık, Tarım İl Labarotuvar Kontrol Müdürü Yunus Bayrak, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Güneş ve Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen hijyen eğitiminin ilçe sakinlerinin sağlığını koruma yönünde büyük bir adım olduğunu belirterek bu eğitimin ev hanımlarına kadar yaygınlaştırılması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.”

İlçede yapılan gıda üretimi ile satışının temiz ve sağlıklı koşullarda yapılmasını sağlamak amacıyla 22 ve 29 Haziran 2009 tarihlerinde gördükleri hijyen eğitimi dolayısıyla sertifika almaya hak kazanan 360 gıda işletmeleri esnafına sertifikaları verildi. Oflu Ali’nin kendine has gösterisi ve Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi ( CKSM ) korosu konseri ile bezenen etkinlik, Küçükçekmece Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği fidan dağıtımı seremonisinin ardından katılımcıların memnuniyet ifadeleriyle son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder