20 Kasım 2009 Cuma

Küçükçekmece Belediyesi Bayram Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

Küçükçekmece Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların bayramlarını huzur içinde geçirmesi için son hazırlıklarını tamamladı. Belirlenen noktalarda kurban satış ve kesiminin yürütülmesini amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi, bu yolla sağlık dışı koşulların da önüne geçilmesini hedefleniyor. Kartaltepe Mahallesi Malazgirt Caddesi E–5 yanı mevkine konuşlandırılan “Kurban Satış Merkezi”, Küçükçekmecelilere hizmet verecek.
Küçükçekmece Belediyesi, Kurban Kesim Birimlerinde, kesim işlemlerinin sağlıklı ve bilinçli bir uygulamayla gerçekleştirilmesini sağlarken, oluşturulan bekleme salonlarında 3500 vatandaşına çay-kahve, pilav kavurma ve ayran ikramında bulunacak.
Ayrıca, Kurban Kesim Birimlerinde mobil WC’ler, banyolar, ikram çadırları merkezlerin üst yapı ihtiyaçlarını karşılarken, Küçükçekmece Belediyesi ekipleri kesim sahalarının mıcır, yürüyüş parkurlarının ise 3 km uzunluğunda asfalt kaplanarak alt yapı gereksinimlerini de karşıladı.
Merkezde İ.B.B tarafından tahsis edilen toplam dokuz mobil kesim istasyonu da bulunacak.
Belirtilen merkezler dışında ve kurban satış çadırlarında kurban kesimi yapmak yasak olacak. Aksi takdirde 2872 sayılı Çevre Kanuna göre her bir kurbanlık için 1.600 TL para cezası uygulanacak.
Yaşanacak olası sorunlar için Beyaz Masa'ya: 0212 441 0 777 telefon numarasından ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder