14 Mayıs 2010 Cuma

Bedirhan Gökçe, En Güzel Şiirlerini Anneler İçin Okudu


Küçükçekmece Belediyesi, düzenlediği ‘Anneler Günü Özel Etkinliği’nde annelerin gönlünü fethetti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kutlamalara şiirleriyle Bedirhan Gökçe konuk oldu.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen anlamlı etkinlik, yüzlerce Küçükçekmeceli anneyi ağırladı. Programda, en güzel şiirlerini, anneler için seslendiren Bedirhan Gökçe, eşsiz yorumuyla hüznü ve coşkuyu bir arada yaşattı. Şiirlerini, orkestrasının icra ettiği türküler eşliğinde sunan Bedirhan Gökçe’ye, dinleyenler de program boyunca eşlik ettiler.

Dinletinin ardından, Küçükçekmece Belediyesi'nin yapmış olduğu sosyal doku çalışması sonunda belirlenen iki anneye, Başkan Aziz Yeniay tarafından ‘Yılın Annesi’ ödülü verildi. Başkan Yeniay, ödülleri 4 yaşındaki kızı Kardelen’in nadir görülen cilt hastalığının tedavisiyle uğraşan Özlem Taşoğulları ve alkol bağımlısı oğlunun tedavisiyle ilgilenen Zeynep Öncüer’e takdim etti.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Aziz Yeniay, “ İçinizde nice dramlar yaşayan ve bu dramlarla birlikte dimdik ayakta duran binlercesinin olduğunu biliyorum. Bu bakımdan bizim annelerimiz özeldir. Hepinizin ellerinden öpüyorum.” dedi. Katılımı dolayısıyla Bedirhan Gökçe’ye teşekkürde bulunan Başkan Yeniay, sanatçıya bir de çiçek verdi.

Program sonunda ise Başkan Aziz Yeniay başta eşi Feride Yeniay olmak üzere, etkinliğe katılan tüm annelere gül hediye ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder