30 Aralık 2009 Çarşamba

Bezirganbahçe'de Ücretsiz Göz Taraması Yapıldı


Küçükçekmece Belediyesi ve Dünya Göz Hastanesi işbirliğiyle Bezirganbahçe bölgesinde yaşayan vatandaşlar ücretsiz göz taramasından geçirildi.

Bezirganbahçe’de büyük küçük herkes ücretsiz göz taramasından yararlandı. Küçükçekmece Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’ne bağlı Ar-Ge Şefliği tarafından yürütülen Bizim Halk’a Sosyal Kalkınma Programı kapsamında Dünya Göz Hastanesi işbirliğiyle Bezirganbahçe’de yaşayan vatandaşlara ücretsiz göz taraması yapıldı.

Halkın göz sağlığı bilincinin artırılması hedefiyle gerçekleştirilen etkinlikte Bizim Halk’a Sosyal Kalkınma Programı çalışanları gün boyu bölge sakinlerine yardımcı olurken vatandaşlar muayene olabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Tam donanımlı mobil göz kliniğinde gözyaşı kanalı tıkanıklığı, katarakt, hipermetrop, miyop, astigmat gibi göz kusurlarına yönelik teşhisler konuldu ve vatandaşlara gerekli yönlendirmelerde bulunuldu.

Belediyenin ve Dünya Göz Hastanesi’nin bu hizmetinden ücretsiz faydalandıkları için çok memnun olduklarını dile getiren bölge halkı hastane çalışanlarına ve Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkürlerini iletti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder