11 Ocak 2010 Pazartesi

Aziz Yeniay'dan 40 Bin Kişilik Yeni Salon Müjdesi



Göreve geldiği günden bu yana, bir “Küçük İstanbul” oluşturma parolasıyla, kültür ve sanat yatırımlarına hız veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, bu kez de 40 bin kişilik bir kültür merkezinin müjdesini verdi.

Küçükçekmece Kent Konseyi Gençlik Merkezi, gençleri bağımlılık yapan maddelere karşı bilinçlendirmek amacıyla “Seçim Sizin” adlı bir program düzenledi. 10 Ocak akşamı Sefaköy Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’da katıldı ve bir konuşma yaptı.

Başkan Yeniay, Küçükçekmeceli gençlerin etkinliğe büyük bir ilgi göstermesi ve salonu tıka basa doldurmasından hareketle, sözlerine bir güzel bir haber vererek başladı ve şunları söyledi, “Bu salon açıldığından beri belki de ilk defa bu kadar yoğun bir ilgiye muhatap olmuştur. Tabi biz burada şu mesajı aldık ve gereğini yerine getireceğiz. Gençliğimiz artık bu salonlara sığmamakta ve daha büyük salonlar istemekte. İnşallah ilçemizde aşura meydanı olarak bildiğimiz meydanda 40 bin kişilik bir arena inşa edeceğiz. Şu anda projesi bitti ve bu Türkiye’nin en büyük gösteri merkezi olacak. Bununla birlikte Küçükçekmecemiz de büyük organizasyonların merkezi haline gelecek. Koltuk adedi olarak 7500 insanımızın ağırlanabileceği, 35 bin civarında da ayakta izleyici alabilecek, 40 binin üzerinde kapasiteli bir salon olacak" dedi.

Küçükçekmece Kent Konseyi Başkanı Dr. Mustafa Aydın’ın da ev sahibi olarak hazır bulunduğu programda, Profesör Doktor Arif Verimli ve İstanbul Emniyeti Narkotik Şube Müdürlüğü’nden Başkomiser Dr. Ali Ünlü de bağımlılık yapan maddelerle ilgili bir sunum yaptılar.

Gecenin konukları arasında ünlü sunucu Gülgün Feyman ve tiyatro sanatçısı Üstün Asutay da yer aldı. Asutay sahnede gençler için kısa bir sahne gösterisi de sundu. Ayrıca ses sanatçıları Muzaffer Uludağ ve Duygu Koçak'ın söyledikleri şarkılarla eğlenceli dakikalar yaşandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder