14 Ocak 2010 Perşembe

Küçükçekmece Belediyesi Kış Spor Okullarını Açıyor


Küçükçekmeceli gençlerin yaz kış demeden sporla iç içe olmalarını amaç edinen Küçükçekmece Belediyesi, Kış Spor Okullarını açıyor. İlçede ortaya konan “360° Belediyecilik” anlayışının güzel bir örneği olan Spor Okulları projesinin 2010 Kış Dönemi, 06 Şubat-06 Haziran arasında gerçekleşecek.

7-14 yaş arası çocukların ücretsiz olarak yararlanabilecekleri spor okullarında, basketbol, futbol, jimnastik, karate, masa tenisi, voleybol, okçuluk, tekvando ve yüzme olmak üzere, toplam 9 ayrı branşta eğitim verilecek. Belediye tarafından, bu branşlarda eğitim görecek tüm öğrencilere eşofman takımı ve bere de hediye edilecek.

Kış spor okullarından yararlanmak isteyenler için kayıtlar, 18 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Kayıt yaptırmak isteyenler başvurularını Küçükçekmece Belediye Başkanlığı C Kapısı’na yapacak.

Başvuru için gerekli evraklar ise şunlar, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, yüzme branşı için Hepatit B testi ve tam idrar tahlili. Bunların yanı sıra, kayıt formunda ilgilisi tarafından onaylanması gereken, bir Sağlık Raporu, bir Veli Muvafakatnamesi ve bir de İkametgah isteniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder