21 Ocak 2010 Perşembe

Bilgi Evi Öğrencileri Kıyasıya Yarıştı


Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışması, kıyasıya bir rekabete ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Belediyenin bu üç kültür merkezinin bünyesinde açtığı kurslarda bugüne kadar, çocuk ve yetişkinlerden oluşan 35 bin Küçükçekmeceli eğitim görmüş durumda. Küçükçekmece Belediyesi’nin bir başka eğitim faaliyeti olan spor okullarından yararlanan çocukların bugüne kadarki sayısı ise 18 bin.

İlçede eğitimli bireyler yetişmesi yolunda en önemli katkılardan birini de şüphesiz, Küçükçekmece Belediyesi’nin ilçede açtığı Bilgi Evleri sağlıyor. İlçedeki altı ayrı mahallede hizmet veren bilgi evlerinde hali hazırda, yaşları 8 ile 14 arası değişen, 19 bine yakın öğrenci eğitim görüyor.

17 Ocak Pazar günü Cennet, Fatih, Halkalı, İnönü, Sefaköy ve Taştepe Bilgi Evleri 7. sınıf öğrencileri arasında bir bilgi yarışması düzenlendi.Sefaköy Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmada öğrencilere, Türkçe, matematik, fen bilgisi, teknoloji, sosyal bilgiler, İngilizce, bilgisayar ve genel kültür alanında sorular yöneltildi. Çocuklar, verdikleri doğru cevaplar ve bilgi seviyeleriyle izleyen herkese gurur verdi.

Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini, etkinliği baştan sona takip ederek öğrencilere büyük moral veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın elinden aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder