23 Şubat 2010 Salı

Coşkun Aral Küçükçekmece'deydi


Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Küçük İstanbul Buluşmaları”nın 23 Şubat Salı günkü konuğu, ünlü fotoğraf sanatçısı, belgesel yapımcısı, gazeteci Coşkun Aral oldu. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada Aral, gençlerle bir araya gelerek onlara tecrübelerini, başarısının sırrını ve mesleğiyle ilgili ipuçlarını aktardı.

Konuşmasına güzel bir haber vererek başlayan Aral, “Dünya’nın 3.büyük haber ve belgesel kanalı olan Al Jazeera (El Cezire) Televizyonu’nda, Küçükçekmece’deki Yarımburgaz Mağaraları üzerinde yapmış olduğumuz belgesel ilk 10’a girdi. Küçükçekmece Belediyesi, bu belgeselin çekiminde bizlere çok ciddi destekte bulundu, buradan Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programı öğrencilerle birlikte pür dikkat takip eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay: “Dünya’da ayak basmadığı yer neredeyse kalmamış olan bir insanın, bugün burada bilgi birikimini bizlerle paylaşması bizler için büyük heyecan, kendisine çok teşekkür ediyorum. Sevgili öğrenciler 18 Mart tarihinde İZ TV’de yayınlanacak Yarımburgaz Mağaraları’yla ilgili belgeseli izlemenizi tavsiye ediyorum” dedi ve ardından Coşkun Aral’a plaket takdiminde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder