27 Şubat 2010 Cumartesi

Küçük İstanbul Buluşmaları Mehmet Müezzinoğlu’nu Ağırladı


Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Küçük İstanbul buluşmalarına, milletvekili Mehmet Müezzinoğlu konuk oldu. 26 Şubat Cuma günü, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde Küçükçekmeceli gençlerle bir araya gelen Müezzinoğlu, öğrencilere Gümülcine’den başlayıp İstanbul’a kadar uzanan hayat hikâyesini anlatırken hayata dair önemli öğütler vermeyi de ihmal etmedi.

Konuşmasına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’ya gerçekleştirdikleri bu buluşma için teşekkür ederek başlayan Müezzinoğlu: “Sevgili çocuklar, bizlere düşen, bu ülkenin yarınlarını sizlere doğru hazırlayabilmektir. Sizlere tavsiyem, kendinize inanın ve güvenin, hayallerinizin peşinde koşun. Yoksa başarılı olamazsınız. Başarılı olmak için size söyleyeceğim şu üç kelimeyi hayat felsefenize işleyin: münazaracı, müzakereci ve mücadeleci olun. Münazaracı, müzakereci ve mücadeleci olan insanın başarısız olması imkânsızdır. Bu üç kelimenin içini dolduramazsanız unutmayın ki münakaşacı olursunuz” dedi.

Etkinliğin sonunda, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Koca tarafından Mehmet Müezzinoğlu’na plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder