21 Nisan 2010 Çarşamba

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Sksm'de Kutlandı


Küçükçekmece Belediyesi Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden engelli çocuklarımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırladıkları etkinlikle izleyenleri büyüledi.

23 Nisan 1920 TBMM’nin açılışı münasebetiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir etkinlik hazırlayan Küçükçekmece Belediyesi Engelliler Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde yeteneklerini sergiledi. 21 Nisan Çarşamba günü, kendilerine bırakılan sahnede, şiirden, halk oyunlarına, tiyatrodan, sema gösterisine kadar birçok etkinlik sergileyen engelli çocuklar, ailelerine gururlu anlar yaşattı.

Programa, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin İpek ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muhammed Emin Aytan’la birlikte çok sayıda engelli çocuk ve velileri katıldı.

Rehabilitasyon Merkezi’nde verilen, beceri geliştirme, fizyoterapi ve hidroterapi gibi hizmetlerin anlatıldığı slayt gösterisiyle başlayan programda açılış konuşmasını yapan Muhammed Emin Aytan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlediğimiz bugünkü etkinlik için çocuklarımız ve eğitmenlerimiz aylarca çalıştı. Engelli kardeşlerimiz bugün, bu aktivitelerle herkese şu mesajı vermek istiyorlar: ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sadece engelsiz çocuklara emanet etmedi. Bizler, Küçükçekmece Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi Engelli öğrencileri olarak, bir aktiviteyi baştan sona düzenleyebiliriz ve bunu Ata’mıza layık bir şekilde ifa edebiliriz.” şeklinde konuştu.

Etkinlik, izleyenlerin coşkulu alkışlarıyla son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder