30 Nisan 2010 Cuma

Aziz Yeniay Bilgi Evi Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi


Küçükçekmece ilçesinde bulunan Bilgi Evleri’nin öğretmen ve yöneticileri Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’la Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Küçükçekmece ilçesinde ilköğretim seviyesindeki çocuklara derslerinde yardımcı olmak, sosyal ortamda bulunmalarını ve çeşitli aktivitelere katılmalarını sağlamak amacıyla kurulan Bilgi Evleri öğretmenleri ve yöneticileri 29 Nisan Cuma günü akşam yemeğinde Başkan Aziz Yeniay’la sohbet etme imkanı buldular. İlçenin en merkezi noktalarında yer alan ve kütüphaneden internete, tiyatrodan geziye çeşitli kulüpleri içinde barındıran 6 Bilgi Evi öğretmenleriyle konuşan Başkan Yeniay, yakın zamanda faaliyete başlayacak 2 Bilgi Evi’nin de müjdesini verdi. Şu anda 22 bin Küçükçekmeceli öğrencinin Bilgi Evleri’nden faydalandığının altını çizen Başkan Aziz Yeniay “Amacımız Bilgi Evlerinden faydalanan çocuklarımızın sayısını artırmak; hedefimiz 40 bin.” dedi.

Bilgi Evleri’nin önemli bir misyonunun da öğrencileri sokakta edinebilecekleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunun altını çizen Başkan Yeniay, Bilgi Evi öğretmenlerine şöyle seslendi:

“Siz Bilgi Evleri’mizin öğretmenleri olarak önerilerinizle Bilgi Evi çalışmalarına destek olun; en doğrusunu beraber bulalım.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder