30 Nisan 2010 Cuma

Küçük İstanbul Buluşmaları Erdoğan Bayraktar’ı Misafir Etti


Eğitim ve kariyer hayatına sayısız başarıyı sığdıran TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, 30 Nisan Cuma günü Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Küçük İstanbul Buluşmaları’ programına katıldı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, protokol davetlileri ve çok sayıda öğretmen ve öğrencinin katıldığı programın ilk bölümünde Bayraktar’ın hayatından kesitler sunuldu. Daha sonra sözü alan TOKİ Başkanı Bayraktar, geçmişte zorlu bir hayat yaşadığını ama çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmediğini ifade etti. Öğrencilere öğütlerde bulunan Bayraktar, öğrencilerden ebeveynlerinin sözlerini dikkate almaları gerektiğini söyledi. Erdoğan Bayraktar öğrencilere hitaben, “Arkadaşlar mutlaka ekip olun ve bu ekibiniz iyi olsun. Hayata atıldıktan sonra elde ettiğiniz başarı, sosyal ilişkiye bağlı olarak gelen başarıdır.”dedi.

Programın ikinci bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Erdoğan Bayraktar Küçükçekmece ile ilgili sorulan bir soruyu “Küçükçekmece, Toplu Konut İdaresi’nde çalışmaya başladığım 2002 yılından itibaren en çok yatırım yaptığımız ilçedir. Bugün eski ismiyle Halkalı, yeni ismiyle Atakent, Türkiye’nin en modern yerleşim yerlerinden biri olmuştur.” diyerek yanıtladı.

Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan Aziz Yeniay “2004 yılındaki Küçükçekmece’mizin durumunu hatırlıyoruz; bugününü de biliyoruz. Küçükçekmece’mizin bugün modern bir şehir olmasında büyük katkısı olanlardan biri de Erdoğan Bayraktar’dır.” diyerek, Erdoğan Bayraktar’a plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder