17 Nisan 2010 Cumartesi

Ahmet Özhan Küçükçekmece'deydi


Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahne alan sanatçı Ahmet Özhan seslendirdiği ilahilerle Küçükçekmecelilere duygu dolu anlar yaşattı.

İslam aleminin, peygamber efendimizin doğum yıldönümleri olarak kutladığı Kutlu Doğum Haftası, Küçükçekmece ilçesinde Ahmet Özhan’ın eşsiz yorumuyla gerçekleştirdiği konserle anıldı. Yüce peygamberimizin iman, adalet, ibadet, ahlak fazilet, insan ve insanlık sevgisi gibi bütün güzel yönlerini anmak suretiyle O’na bağlılığımızı tazelediğimiz bu haftada sanatçı Ahmet Özhan, yorumladığı ilahilerle Küçükçekmecelilere duygu dolu anlar yaşattı.

14 Nisan Sefaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, protokol konukları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Ahmet Özhan programda yaptığı konuşmasında, Küçükçekmece ilçesinin yeni kültür merkezlerine kavuşarak kültür bakımından çok iyi bir noktaya geldiğini ifade etti. Sanatçı Özhan sözlerini şöyle sürdürdü: “İhvandan önce mekan gelirmiş. Evvela mekan sonra muhabbet gelir. Bir iki sene öncesine kadar bu mekanlardan söz etmek mümkün değildi. Buraların kıymetini bilelim ve mümkün olduğunca birarada olalım.”

Konserin ikinci bölümünde ilahiler söylemeye devam eden sanatçıya, programın sonunda Başkan Aziz Yeniay memnuniyetini dile getirerek çiçek takdim etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder