17 Nisan 2010 Cumartesi

Küçük İstanbul Buluşmaları İsmet Yıldırım'ı Ağırladı


1995 yılından bu yana yoksul ve orta gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapma hedefiyle toplu konut projelerine imza atan Kiptaş’ta Genel Müdürlük görevini sürdüren İsmet Yıldırım, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Küçük İstanbul Buluşmaları’na katıldı. Mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Yıldırım, soruları da yanıtsız bırakmadı.

15 Nisan Perşembe günü, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde Küçükçekmeceli öğrencilerle bir araya gelen İsmet Yıldırım konuşmasına tavsiyelerle başladı. Günümüzde bilginin her şekilde erişilebildiğini, okulun ve öğretmenin sosyalliğin gelişmesinde önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, “ Okul birbirinizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmak ve sosyalitenizi geliştirmek için gereklidir. Sadece derslerden iyi not alarak başarılı olamazsınız. Tiyatro, sinema, seyahat gibi sosyal faaliyetleri önemsemelisiniz.” dedi.

Küçüklüğünden beri hep büyük şantiyeler kurmayı hedeflediğini ve bu hayalinden hiç vazgeçmeyerek Kiptaş’la muvaffak olabildiğini belirten Yıldırım, “ İleride bazılarınız önemli mevkilere gelecek. Yorgunluk nedir bilmeden, hayallerinizi hep büyük tutmalısınız. Bu ülke ancak böyle kalkınır.” diye konuştu.

Son olarak, yürüttükleri Süleymaniye Camii Projesi’nin bugüne kadar yaptıkları projeler arasında en önemli yeri aldığını ifade eden Yıldırım, cami çevresinden sahile kadar bambaşka bir mahalle oluşturacaklarını, , iskanı olmayan bozulmuş çevreyi düzelteceklerini vurguladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder