17 Nisan 2010 Cumartesi

"Küçükçekmece'den Çanakkale'ye Mehmedime Selam" Gezileri 20 Nisanda Başlıyor


Küçükçekmece Belediyesi’nce ‘Küçükçekmece’den Çanakkale’ye Mehmedime Selam’ sloganıyla başlatılan ve 4 yıldır geleneksel hale gelen ücretsiz Çanakkale Kültür gezilerine bir yenisi daha ekleniyor.

2006 yılından bu yana Çanakkale’ye düzenlediği gezilerle toplam 72 bin 500 Küçükçekmeceliye Çanakkale Ruhunu yaşatan Küçükçekmece Belediyesi, bu sene de şehitler diyarını ziyaret edemeyen 6 bin vatandaşımıza bu imkanı sunacak. Tarihimizin en şanlı destanlarından Çanakkale Zaferinin ruhunu ilçe halkına yaşatan Küçükçekmece Belediyesi, önceki yıllarda Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret edemeyen hemşerilerini bu yıl Çanakkale Şehitliği’ne götürecek.

Düzenlenecek gezilerin ilk kafilesi 20 Nisan Salı günü sabahtan hareket edecek ve akşam saat 23.00’da belediye önünde olacak. 20 Mayıs Pazar gününe kadar gruplar halinde gidilecek Çanakkale gezilerine katılanların kahvaltı, öğle yemeği ve müze ücretleri gibi ihtiyaçları Küçükçekmece Belediyesi tarafından karşılanıp tur için hazırlanan gezi rehberi, kalem ve şapkalar da geziye katılanlara hediye edilecek.

Küçükçekmece’de ikamet eden ve geziye katılmak isteyen 9-65 yaş arası vatandaşlarımızın belediye C binasındaki kayıt masalarına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder