21 Nisan 2010 Çarşamba

‘Gelecek Nasıl Bir Öğretmen Bekliyor’ Seminerleri Tamamlandı


Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle, ilçedeki öğretmenlere yönelik düzenlenen ‘Gelecek Nasıl Bir Öğretmen Bekliyor’ seminerleri 21 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen son seminerle tamamlandı.

Alanında uzman kişisel gelişimciler tarafından Küçükçekmeceli öğretmenlere Mart ve Nisan ayları boyunca verilen toplam 13 seminer sayesinde, öğretmenler, vizyonlarını bir adım daha ileri taşıdılar. Dünyadaki gelişen eğitim trendlerinden, uygulamada kullanılması gereken yeni metotlara değin pek çok konunun işlendiği seminerlere, Küçükçekmece ilçesindeki farklı okullardan yüzlerce öğretmen eğitimlere katıldı. Bu sürecin son seminerine ise ‘Dünyanın En Akıllı İnsanı’ Yazar Erdal Demirkıran konuk oldu.

21 Nisan Çarşamba günü Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen seminerde Demirkıran, öğretmenlere, mesleğin daha nitelikli nasıl yapılabileceği hakkında bilgiler sundu. Program boyunca katılımcı öğretmenlerle sık sık iletişim kuran yazar Demirkıran, anlattığı küçük hikayelerle, özgüven, azim ve zeka konularına dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder