21 Nisan 2010 Çarşamba

‘Gençliğin Renkli Yüzü’ Projesiyle Öğrenciler Sertifikalarını Aldı


Bizim Halk’a Sosyal Kalkınma Programı’na dahil olan gençlerin yaratıcılık ve girişimciklerini hedefleyen ‘Gençliğin Renkli Yüzü’ projesi kapanış toplantısı 19 Nisan Pazartesi günü Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın, Arel Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Kemal Gözükara, sanatçı Sami Aksu ile birlikte Kadriye Moroğlu ve Tasev Ayakkabıcılık Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Tören, konuklara izletilen tanıtım filmlerinin ardından ‘Gençliğin Renkli Yüzü’ projesinde yer alan öğrencilerin proje hakkındaki konuşmalarıyla sürdü. Projeyle çok önemli kazanımlar elde ettiklerini vurgulayan öğrenci Gülşah Kaya, insan hakları, demokrasi ve temel hak ve özgürlükleri konularında bilgi sahibi olduklarının altını çizdi. Projeyle takım çalışmasını ve grup halinde çalışmayı öğrendiklerini de ifade eden Kaya, proje kapsamında verilen eğitimlerin kendilerine çok şey kattığını da belirtti.

Öğrencilerin konuşmaları ardından ‘Gençliğin Renkli Yüzü’ eğitimcilerinin de görüşlerini bildirdikleri toplantıda söz alan Başkan Yeniay, “Kendisine güveni olan ve neyi ifade etmek istediğini bilen gençlerimiz olduğunu biliyorum ve bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Bu 14 haftalık eğitim sürecimizi, sürecin öncesini ve bugün gelinen noktayı düşündüğümde anlıyorum ki çok doğru bir yerdeyiz.” diye konuştu.

Tören, Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın ve Arel Üniversitesi Mütevelli Heyeti Kemal Gözükara’nın tebrik konuşmaları ardından sertifika töreniyle son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder