10 Mart 2010 Çarşamba

Ardan Zentürk Sksm'de Ağırlandı


Basın ve televizyon haberciliğine yıllarca emek vermiş Ardan Zentürk Küçükçekmeceli öğrencilerle gazetecilikle ilgili tecrübelerini paylaştı.

10 Mart Çarşamba günü Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ile birlikte çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Teknolojinin son yıllarda geliştiğini vurgulayan Zentürk, “Şimdi çok zor. Bizim zamanımızda daha kolaydı. Ne sanal alem vardı, ne internet. Bu zaman daha iyi tabi. Sizler daha başarılısınız. Çünkü dikkatinizi dağıtacak o kadar çok şey var ki; bunların içinden bir başarı öyküsü yaratıyorsunuz.” diye konuştu. Gazeteciliğe ilgi duyan öğrencilere, mesleğin zorluklarını ve güzel yanlarını anlatan Zentürk, gazeteciliği tam bir özgürlük olarak tanımladı.

Programın sonunda öğrencilerin basın, televizyon ve gazetecilikle ilgili sorularını da yanıtlayan Ardan Zentürk’e Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Yeniay, “Dolu dolu bir hayatın yanında, kaliteli bir hayatın öyküsünü de dinlemenin mutluluğunu yaşıyorum. Hayat hikayesine baktığımız zaman ilkeli, adam gibi bir adam; işte gazeteci, yazar Ardan Zentürk.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder