19 Mart 2010 Cuma

"Gelecek Nasıl Bir Öğretmen Bekliyor" Semineri Gerçekleştirildi


Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle ilçedeki öğretmenlere yönelik düzenlenen ‘Gelecek Nasıl Bir Öğretmen Bekliyor’ semineri 16 Mart Salı günü gerçekleştirildi.

Düzenlenen seminer programında, kişisel gelişim uzmanı, yazar Alişan Kapaklıkaya ve Erdal Demirkıran, katılımcı öğretmenlerle hayata ve eğitime dair konuştular. Çok sayıda öğretmenin katıldığı ‘Gelecek Nasıl Bir Öğretmen Bekliyor’ semineri Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda yapıldı. Seminerde söz alan Kapaklıkaya, yıllarca öğretmenlik yaptığını ve mesleği iyi bildiğini ifade ederek öğretmenleri bahçıvanlara benzettiğini belirtti. Kapaklıkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Öğretmen uygarlığın temel taşıdır. En iyi görev kuşkusuz öğretmenlere düşmektedir. Öğretmen yetiştirmeyi kendisi için hedef seçmeyen her uygarlık, er ya da geç yıkılmaya, unutulmaya mahkumdur.” ‘İyi öğretmen ilham veren öğretmendir’ diyen Alişan Kapaklıkaya öğretmenlere anılarını anlatarak keyifli anlar yaşattı.

Seminerin ikinci konuşmacısı; noterden ‘Dünyanın En Akıllı İnsanı’ olduğuna dair yazıyı onaylatan Erdal Demirkıran’dı. Yazar Demirkıran, Türk Halkı olarak kendimize güvenmediğimizi söyledi. Çeşitli ülkeler gezip gördüğünü dile getiren Demirkıran, Türkler kadar zeki kimseye rastlamadığının altını çizdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder