24 Mart 2010 Çarşamba

Küçük İstanbul Buluşmaları Suat Kılıç'ı Ağırladı


Küçük İstanbul Buluşmaları Küçükçekmecelileri güçlü ve başarılı insanlarla bir araya getirmeye devam ediyor. Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen söyleşiye Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Enver Şengül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ile birlikte çok sayıda protokol davetlisi, öğretmen ve öğrenci katıldı.

19 Mart Cuma günü Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan programda konuşan Suat Kılıç, genç yaşta yakaladığı başarısının sırrını Küçükçekmeceli öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere boş vakitlerini değerlendirme konusunda öğütlerde bulunan Kılıç, kaybedilen zamanın asla kazanılamayacağının altını çizdi. Kılıç, “Türkiye dünyanın herhangi bir yerinde bir ülke değil. Sibirya’daki buzulların ortasında bir ülke değiliz. Moğolistan’ın Türkiye’nin 10 katına yakın bir büyüklüğü var; toplam nüfusu sadece 3 milyon, çoğu çöl. Dünyanın en merkezi yerlerinden biri Türkiye’miz; Doğalgaz ve petrol rezervleri bizim etrafımızda; 3 tarafımız denizlerle çevrili. Asya’yla Avrupa arasında köprü olan ülke biziz. Hem Ortadoğulu hem Avrupalı olan tek ülke biziz. Bu kadar önemli bir ülkenin gelecekteki yöneticileri olmak sizin omuzlarınıza çok büyük bir yük yüklüyor olmalı. Sevgili gençler gelecek sizin.” diyerek gençlere seslendi.

Programın sonunda Başkan Yardımcısı Şengül, Milletvekili Kılıç’a katılımından dolayı teşekkür ederek gençlere şöyle seslendi: “Geçmişte yine bir büyüğünüzün söylediği bir formül vardı; 3 M formülü. Bu formülü unutmayın. Müzakereci olun, münazaracı olun, mücadeleci olun. Eğer bunları yapamazsanız münakaşacı olursunuz.”

Program, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Enver Şengül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın Suat Kılıç’a plaket takdim etmesiyle son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder