30 Mart 2010 Salı

Sosyal Sorumluluk Ödül Töreni Gerçekletirildi


Engelli bireyleri topluma kazandırmak amacıyla sekiz yıldır gönüllü sanat çalışmaları gerçekleştiren Maviyüzler Kumpanya, Şişli Belediyesi Haldun Dormen Tiyatrosu’nda düzenledikleri Sosyal Sorumluluk Ödül Töreni’yle destekçilerine teşekkür etti. Duyarlılıklarından dolayı siyaset, sanat ve basın camiasına birçok ödülün takdim edildiği gecede Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Sosyal Sorumluluk Yerel Yönetim Özel Ödülü’ne layık görüldü.

25 Mart Perşembe günü, kokteyl ile başlayan programda, Aziz Nesin’in ölümsüz eseri “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” oyunu, Yalçın Özbek’in Genel Sanat Yönetmenliği’nde Maviyüzler Kumpanya “Sahnebazlar Grubu” tarafından sahnelendi. Engelli ve sağlıklı genç oyunculardan oluşan “Sahnebazlar Grubu” tiyatro eğitimlerinin sonucu olan bu oyunla mezuniyetlerini gerçekleştirdiler.

Oyunun ardından Kaan Yılmaz ve Bihter Dinçel Özdemir’in sunuculuğunda gerçekleştirilen törende, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu, Haber Türk Televizyonu ve Tercüman Gazetesi’nden temsilcilere ödüllerini Maviyüzler Kumpanya Genel Sanat Yönetmeni Yalçın Özbek sundu.

Sosyal Sorumluluk Yerel Yönetim Özel Ödülü’nü ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay adına alan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cihat Demir, “ Yaptıkları bu müthiş işten dolayı Yalçın Özbek’e başkanım adına teşekkür ediyorum. 2004 yılından bu yana 313 proje gerçekleştirdiğimiz Küçükçekmece’mizde, başkanımın da dediği gibi, sevgi ve hizmet aşkında engelleri aşarsak bütün engelleri aşarız düşüncesindeyiz. ” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder