6 Mart 2010 Cumartesi

Küçük İstanbul Buluşmaları Yusuf Beyazıt'ı Ağırladı


Küçükçekmeceli öğrenciler ‘Küçük İstanbul Buluşmaları’ programıyla 5 Mart Cuma günü Yusuf Beyazıt’la sohbet etme imkanını yakaladı. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrencilere eğitim ve iş hayatından söz eden Beyazıt, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ı ilçedeki faaliyetlerinden dolayı tebrik eden Beyazıt, Küçükçekmece’deki sanat merkezlerini beğendiğini ifade etti.

Başarısını kitap okumaya borçlu olduğunu belirten Beyazıt, “Size tavsiyem; çokça kitap okuyun. Sinemayı izlemenin yanında tiyatro da izleyin. Vaktinizin büyük çoğunluğunu kitap okumaya ayırın. Kitap okumanın katkısını göreceksiniz.” dedi.

Sohbetin sonunda kısa bir konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, “Bugün, vakıfların hangi noktaya geldiği hakkında bilgi verilemedi. Çünkü daha çok Sayın Beyazıt’ın hayat hikayesi size yansıtıldı. Ama şunu söylemek isterim. 2001 yılında vakıflar neredeyse batmıştı. Hemen hemen hizmet üretilemeyecek noktaya gelmişti; Vakıflar Bankası da dahil. Bugün Vakıflar Bankası’nın geldiği nokta: Şuanda Türkiye’deki 4’üncü banka. Ve gelirleriyle binlerce, on binlerce eser yeniden ayağa kaldırıldı.” diye konuştu.

Programa katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İlçe Kaymakamı Orhan Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Yusuf Beyazıt’ı tebrik edip, çiçek ve plaket verdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder