3 Mart 2010 Çarşamba

Yeşilay Haftası Hksm'de Kutlandı


Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde 3 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen Yeşilay Haftası kutlama etkinliğine, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ile birlikte çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.

Alkol, sigara ve uyuşturucu maddelerin zararlarını vurgulayarak öğrencilere seslenen Yeniay, “Akıl en büyük zenginliğimizdir, nimetimizdir. Aklımız olmazsa ne yapabiliriz; hiçbir şey yapamayız. İşte alkollü içecekler, sigara ve benzeri uyuşturucular her türlü kötülüğün de anasıdır. İnsan aklını kullanarak kendisini kötülüklerden uzak tutar. Ama o, aklını bir takım şeylerle zehirler, azaltır, yok ederse nasıl kendi istikametini bulacak?” diye konuştu.

Başkan Yeniay sözlerini şöyle sürdürdü:“İnsanlar büyüdükçe zararlı alışkanlıklar edinmeye başlarlar. Oysa çoğunlukla büyüyen insanları akıllı insan olarak değerlendiririz. Herhalde bir yerde tezatlık var; öyle mi? Bana kalsa çocuklar daha akıllı.”

İlköğretim öğrencilerinin günün anlam ve önemini vurgulayan, şiir ve skeçlerle süren etkinlik, okul korosu ve halk oyunlarıyla son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder